<

Erfaren udvikler – og sociolog

6. juni 2016

Mit navn er Theis Thompson, jeg er 32 år gammel, erfaren udvikler og uddannet sociolog. På papiret lyder det som en meget utraditionel blanding – men læs med og find ud af meget mere om mig, mine kompetencer og faglighed.

Kort fortalt har jeg arbejdet med software- og webudvikling siden en meget tidlig alder, hvor jeg har erfaring indenfor alt fra almindelige CMS-systemer såsom WordPress og Joomla, til løsninger der er udviklet fra bunden. Det har primært været webudvikling der har været centralt i mit arbejde.

Dette kombineret med min uddannelse gør at jeg ligeledes er en ret uortodox sociolog, som har et ben både i den nørdede udviklingsverden og et andet i den samfundsanalytiske. I min uddannelse har jeg søgt at danne bro mellem mine erfaringer indenfor udvikling og kvantitative undersøgelsesformer, hvilket du kan læse mere om her på siden.